IMG_20210504_091122

Vi er glæder os…

Yderligere genåbning og eksamener.

Vi nærmer os mere og mere en normal hverdag. Alle elever må endeligt møde ind på fuld tid og modtage almindelig INDENDØRS undervisning. Vi er stadig underlagt diverse restriktioner og begrænsninger, som minder os om at vi fortsat er midt i en global pandemi. Vi er blevet adskillige erfaringer rigere og har i den grad lært at tilpasse og omstille os i løbet af kort tid. Men en ting er helt sikker – det bliver ikke en tid vi komme til at ønske os tilbage til.

Lige nu er vi et sted, hvor vi forsigtigt glæder os over at tingene bliver mere og mere normale, men ved også godt, at det hurtigt kan vende igen. Der har været rigtig mange ting der ikke har kunne lade sig gøre: aflyste forældrearrangementer og klasseture. Manglende morgensamling for hele skolen og muligheden for at kunne bevæge sig frit i skolegården. Vi håber at tingene fortsat bliver mere og mere normale, og glæder os til forhåbentligt at kunne starte op til august uden alt for mange begrænsninger.

Samtidigt ved vi også godt, i lyset af hvordan det ser ud i mange andre lande, at vi er enormt privilegerede over at leve i et land med et velfungerende sundhedssystem og at begrebet samfundssind lever i bedste velgående. Den erfaring skal vi bestemt tage med os og fortsat glæde os over – også når vi forhåbentligt kommer på den anden side af corona på et tidspunkt.

Én af de ting der er stort set som det plejer, er at 9. klasse skal til deres skriftlige eksamen. De sidder og sveder over procentregning og retskrivning, og bliver klogere på, hvad det vil sige at gå til eksamen. 10 års skolegang der bliver afsluttet med et lille (eller stort) tal på et stykke papir. Nogle gode dage der er beviset på, at de nu er klar til at komme videre og forlade deres trygge rammer her på BKF.

…vi glæder os over hverdagen og nyder at gå i skole!! 😊

Peter Thorsen

Skoleleder

7482 2551 / info@bkfriskole.dk