6a

Tanker om Covid-19

Her kommer lidt tanker fra 6. klasse om Covid-19, nedlukning og hjemmeundervisning.

Covid-19 er som en tornado!

Covid-19 er som en tornado, hvis du kommer for tæt på, så kan du komme til skade. Alle gemmer sig for den, og du skal blive hjemme. Du kan ikke stoppe en tornado alene, men kun hvis vi er en rigtig stor gruppe, der arbejder sammen, så kan vi undgå en katastrofe. Så bliv testet og vaccineret, så vi kan stoppe Covid-19.

Op og ned 

Det hårdeste tidspunkt var her i december 2021, fordi at først blev vi hjemsendt i 2 dage, så kom vi tilbage igen og så blev vi hjemsendt igen. Så man kunne ikke finde sig en rigtig hverdag 

Jeg synes faktisk, at hjemmeundervisning er hyggeligt, men det kan godt blive lidt svært, når folks mikrofoner og kamera ikke virker, og der er folk, der ikke har så godt Internet. Det er lidt træls.

Jeg synes, det er fedt at være hjemme, men på den anden side også ret kedelig, fordi dagene er så lange, og man ikke rigtig ser sine venner.  

Jeg er en stor fan af hjemmeundervisning pga. ingen busser, tidligt fri og vi må sove længe om fredagen, men nogle dage bliver man bare lidt stresset.  

Corona er nederen

Min holdning til Corona er, at det er nederen, at man skal …

  • spritte af hele tiden
  • have mundbind på i busserne
  • holde afstand  

Det har været okay med hjemmeundervisning, men jeg tror dog, at de fleste ikke har lært det samme, som de havde lært, hvis der ikke var Corona.  

Plus jeg har ikke set mine bedsteforældre i lang tid. 

Corona ned lukning 2021 

I starten var det meget fedt, men til sidst blev det træls. Jeg kan huske, da jeg fik det at vide, blev jeg meget glad. Det var også meget fedt i de første par måneder. Det var også meget rart at få en pause fra de travle morgener, og at man skulle stå tidligt op. Men til sidst blev det træls, fordi man hele tiden skulle være bag skærmen.

En stærk vind

For mig har Corona været ligesom en stærk vind, altså lige pludselig bliver vi blæst hjem og har hjemmeundervisning. Lige pludselig blev det hele nyt med restriktioner og nedlukninger. Og ordet samfundssind drev mig til vanvid.

Skrevet af 6. klasse