skole

Hverdagen er tilbage

Der er nu gået to uger siden genåbningen for 0-5 klasse, og det er fantastisk at se, hvor hurtigt det er blevet hverdag igen. Det har på mange måder været som at starte et nyt skoleår op for 3. gang i år, og alle, både eleverne og de voksne omkring dem, har skulle vænne sig til en helt anden måde at have skole på.

Meget af undervisningen foregår nu udendørs, med de udfordringer det selvfølgelig også giver. Vi har sat tavler op udenfor, har anskaffet os læskærme og alle elever er udstyret med en tæppeflise og et flytbart skriveunderlag.

6.-9. klasse modtager dagligt videoundervisning i de fag, hvor det lader sig gøre.

Vi er spændte på, hvad udmeldingen bliver frem mod 10. maj, men er klar på de udfordringer det måtte føre med sig.

Da det pga. corona, ikke har været muligt at afholde forårsfest i år, vil vi i stedet sende forårsfesten hjem til jer. Derfor har vi i fået eleverne til at synge en fælles forårs sang. Videoen kan ses her:

Vi er taknemmelige over, at der begynder 14 elever i vores 0. klasse til august, og således er fyldt op. I vores kommende 7. klasse er der til gengæld god plads. Hvis vores skole kunne have interesse, for 7. eller andre klassetrin, så skriv til os i en mail eller ring, så vil vi finde et tidspunkt, hvor vi kan tage en skole snak – helt uforpligtende.

Peter Thorsen

Konstitueret skoleleder

7482 2551 / info@bkfriskole.dk