Dannebrog

Mandag d. 15/6 – officiel flagdag!?

Mandag d. 15. juni blev en helt særlig dag – dagen hvor papiret med frikvarterszoner blev revet i stykker og eleverne fik lidt af deres frihed tilbage.

Der lød et jubelråb vi sent vil glemme og det efterfølgende frikvarter blev en helt særlig oplevelse: 8. klasse spillede basket med 5. klasse, fodboldholdene blev lavet på tværs af 4-5 klasser og legepladsen var fyldt med børn fra førskole til 3. klasse. Vi slog klokken fra og nød at eleverne nød igen ikke at være tvunget til at lege på et bestemt sted på skolen.

Vi og eleverne ved godt at corona ikke er væk endnu, at vi stadig skal holde afstand og spritte hænderne af, men hold da op, hvor var det fantastisk at se skolen bevæge sig hen i retningen af en lidt mere normal hverdag. Uanset hvor meget det sidste års restriktioner på en eller anden måde er blevet det nye ”normal”, så viste den dag bare, hvor meget eleverne havde savnet at få lidt af deres frihed tilbage – frihed til at kunne bevæge sig frit og at slippe af med lidt af alle de her mange restriktioner der har præget det skoleåret 20/21.

Jeg vil gerne stemme for at mandag d. 15. juni fremover bliver en officiel flagdag 🙂

Peter Thorsen