Vippe

Hverdagens trummerum

Vi er nu kommet en måneds tid ind i det nye skoleår og nyder en opstart præget af sol og sommer.

Det gør bestemt alting lidt nemmere når solen varmer i frikvarterne.

Vi er kommet godt i gang med hverdagens trummerum og eleverne har fundet ind i de vante roller og er hurtigt blevet klar på de udfordringer og oplevelser et nyt skoleår bringer. Vi har brug for trummerummet!! Vi har brug for dage der ligner dagen i går, så vi kan føle os trygge. Vi lever i en verden, hvor alting forandres hele tiden og alt for hurtigt, og midt i den verden har vi brug for trummerummet.

I sidste uge havde hele skolen trivselsdag. En formiddag, hvor der ikke er andet på skemaet end trivsel. Det er en enormt vigtig dag for os. Det er altafgørende at der er god trivsel for at kunne skabe god læring. Dagen munder, i den enkelte klasse, ud i en form for trivselskontrakt, hvor alle i klassen i fællesskab formulerer nogle retningslinjer for god trivsel i deres klasser og efterfølgende skriver under på det.

0. kl. har fået en rigtig god start på skolen – de virker trygge og har hurtigt taget skolehverdagen til sig. Irene Jefsen gør et fantastisk arbejde med børnene og der er ingen tvivl om, at de får den bedst muligt start på skolelivet.