• Seneste nyt

20/09/2018: SFO telefon nr.: 4254 3277

14/09/2018: Lodsedler der er tilbage:

64 – 1757 – 1467 – 1121 – 1468– 1611 – 1371. Gevinster kan hentes på skolen: Ramsherred 13, indtil den 15.

14/12/2015: Link til Intranet

www.intranet.easyiqcloud.dk

Ramsherred 13, Brændstrup
    6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51
  • Tilsyn

Tilsynsplan

Det valgte, eksterne tilsyn

Tilsynet med skolen varetages af en tilsynsførende, der vælges af forældrene for 3 år ad gangen. Den tilsynsførende, skal stå udenfor forældrekredsen. Den tilsynsførende evaluerer kvaliteten i skolens undervisning i alle fagene samt med elevernes forsømmelser. Valget af den tilsynsførende finder sted ved forældrekredsmødet/generalforsamlingen.

Den forældrevalgte tilsynsførende fører tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk og med at skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvurdering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, samt med at undervisningssproget er dansk.

Den valgte tilsynsførendes tilsyn udmøntes på følgende måde:

• Gennemgang af læseplaner for fagene dansk, regning/matematik og engelsk. Udarbejdelse af en skriftlig årsrapport efter skoleårets afslutning. Rapporten indeholder tilsynsførendes redegørelse i forbindelse med ovenstående samt en vurdering af, om elevernes standpunkt står mål med, hvad der almindeligvis opnås i folkeskolen.
    • Rapporten sendes til skolens bestyrelse og lægge ud på skolens hjemmeside.
    • Typisk vil den tilsynsførende aflægge beretning ved skolens generalforsamling.

Ved generalforsamlingen den 26. april 2017 blev Christel Aagaard valgt som tilsynsførende.

Herunder følger ordlyden af tilsynsplanen for Brændstrup kristne Friskole, tilsynsrapporten findes her: Tilsynserklæring 2017-18

Forældrekredsens tilsyn.

Dette tilsyn udøves ved, at forældrene deltager i skolens liv på følgende måde:

• Klasseforældremøder i efteråret, hvor der redegøres for målet med undervisningen i det pågældende skoleår, klassens sociale liv drøftes endvidere.
    • Skole-hjemsamtaler i november og igen om foråret, hvor elevens udbytte af undervisningen er i fokus. Den enkelte elevs trivsel og samspil med klassen drøftes endvidere.
    • Invitation til deltagelse i 3-4 årlige ”åbenthusdage” på skolen. Her oplever forældre, hvordan den daglige undervisning foregår.
    • Ved besøg på skolen i undervisningstiden.  Alle forældre er hjertelig velkomne på skolen, og drøfte skolemæssige forhold med såvel skoleleder som lærere. Ved at orientere sig i de blade, mail og skolens hjemmeside som foreligger.
    • Ved at følge med i børnenes daglige skolegang.

Vedtaget på bestyrelsesmødet den 25. sept. 2013

Brændstrup Kristne Friskole – Ramsherred 13, Brændstrup – 6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51 – Fax: 74 82 25 56 – Email: [email protected]