• Seneste nyt

  02/06/2020: Skoleudflugter

  I år bliver der følgende skoleudflugter: 11. juni: 3-6. kl. til Legoland 12. juni: 0.-2. kl. på  tur 22. juni: 7.-9. kl.

  14/12/2015: Link til Intranet

  www.intranet.easyiqcloud.dk

  01/10/2015: Link til elevernes intranet.

  www.intranet.easyiqcloud.dk

 • Adresse

  Ramsherred 13, Brændstrup
  6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51
 • Fysik/kemi

  Formål for faget fysik/kemi                                                                                                                                                                                                                     Formålet med undervisningen i fysik/kemi er, at eleverne tilegner sig viden og indsigt i fysiske og kemiske forhold. Undervisningen skal medvirke til udvikling af naturvidenskabelige arbejdsmetoder og udtryksformer hos den enkelte elev med henblik på at øge elevernes viden om og forståelse af den verden, vi er en del af.

  Stk.2. Undervisningen skal give mulighed for at stimulere og videreudvikle alle elevers undren, interesse, og nysgerrighed over for naturfænomener, naturvidenskab og teknik med henblik på at udvikle erkendelse, fantasi og lyst til at lære. Eleverne bør opnå tillid til egne muligheder samtindgå i et samarbejdefor at forholde sig til problemstillinger med naturvidenskabeligt og teknologisk indhold af betydning for den enkelte og samfundet.

  Stk.3. Undervisningen skal bidrage til elevernes grundlag for at få indflydelse på og tage medansvar for Guds skaberværk, herunder brugen af naturressourcer og teknik både lokalt og globalt. Undervisningen skal med baggrund i den bibelske forståelsesramme give eleverne mulighed for at erkende naturvidenskab og teknologi som en del af vor kultur og vort verdensbillede. 

  I faget fysik/kemi følges Undervisningsministeriets Fælles mål for undervisningen

  Brændstrup Kristne Friskole – Ramsherred 13, Brændstrup – 6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51 – Email: [email protected]