• Seneste nyt

12/01/2018: Se elevernes avis her:

Onsight – Avisuge 2017 Onsdag den 24. januar tager 8.-9. kl. til København for at modtage deres præmie på 25.000 kr.

12/01/2018: Åbent hus

Tirsdag den 23. januar er der åbent hus. Velkommen til at være med i en skoledag!

14/12/2015: Link til Intranet

www.intranet.easyiqcloud.dk

Ramsherred 13, Brændstrup
    6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51
  • Tilsyn

Tilsynsplan

Det valgte, eksterne tilsyn

Tilsynet med skolen varetages af en tilsynsførende, der vælges af forældrene for 4 år ad gangen. Den tilsynsførende, skal stå udenfor forældrekredsen. Den tilsynsførende evaluerer kvaliteten i skolens undervisning i alle fagene samt med elevernes forsømmelser. Valget af den tilsynsførende finder sted ved forældrekredsmødet/generalforsamlingen.

Den forældrevalgte tilsynsførende fører tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk og med at skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvurdering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, samt med at undervisningssproget er dansk.

Den valgte tilsynsførendes tilsyn udmøntes på følgende måde:

• Gennemgang af læseplaner for fagene dansk, regning/matematik og engelsk. Udarbejdelse af en skriftlig årsrapport efter skoleårets afslutning. Rapporten indeholder tilsynsførendes redegørelse i forbindelse med ovenstående samt en vurdering af, om elevernes standpunkt står mål med, hvad der almindeligvis opnås i folkeskolen.
    • Rapporten sendes til skolens bestyrelse og lægge ud på skolens hjemmeside.
    • Typisk vil den tilsynsførende aflægge beretning ved skolens generalforsamling.

Ved generalforsamlingen den 26. april 2017 blev Christel Aagaard valgt som tilsynsførende.

Tilsynsførende var i skoleåret 2016-17: Lærer Lars Birkmose, Sognegade 32, Løgumgårde, 6240 Løgumkloster.

Herunder følger ordlyden af tilsynsplanen for Brændstrup kristne Friskole, tilsynsrapporten findes her: Tilsynserklæring for 2016-17

Forældrekredsens tilsyn.

Dette tilsyn udøves ved, at forældrene deltager i skolens liv på følgende måde:

• Klasseforældremøder i efteråret, hvor der redegøres for målet med undervisningen i det pågældende skoleår, klassens sociale liv drøftes endvidere.
    • Skole-hjemsamtaler i november og igen om foråret, hvor elevens udbytte af undervisningen er i fokus. Den enkelte elevs trivsel og samspil med klassen drøftes endvidere.
    • Invitation til deltagelse i 3-4 årlige ”åbenthusdage” på skolen. Her oplever forældre, hvordan den daglige undervisning foregår.
    • Ved besøg på skolen i undervisningstiden.  Alle forældre er hjertelig velkomne på skolen, og drøfte skolemæssige forhold med såvel skoleleder som lærere. Ved at orientere sig i de blade, mail og skolens hjemmeside som foreligger.
    • Ved at følge med i børnenes daglige skolegang.

Vedtaget på bestyrelsesmødet den 25. sept. 2013

Brændstrup Kristne Friskole – Ramsherred 13, Brændstrup – 6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51 – Fax: 74 82 25 56 – Email: bkf@c.dk