• Seneste nyt

07/06/2018: Udflugter

Onsdag den 27.6 er der udflugt for førskolen, 1. og 2. kl. til Madsbyparken i Fredericia, og for 3., 4., 5. og 6. kl. til

14/12/2015: Link til Intranet

www.intranet.easyiqcloud.dk

01/10/2015: Link til elevernes intranet.

www.intranet.easyiqcloud.dk

Ramsherred 13, Brændstrup
    6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51

Ordensregler

1. For at vi kan have det godt sammen, er det vigtigt at handle efter den gyldne leveregel: ”Hvad du vil, at andre skal gøre mod dig, det samme skal du gøre mod dem”.
    2. For at alle kan få mest muligt ud af undervisningen, skal du, når klokken ringer, finde din plads og være parat til undervisning.
    3. For at undgå skader på personer og ting må du vise hensyn og ikke først tænke på dig selv.
    4. Når du bruger skolens materialer, må du huske at behandle dem ordentlig og have bind om bøgerne.
    5. For at gøre skolen til et godt sted at være, må vi hjælpe hinanden med at holde orden og rydde op.
    6. Eleverne opfordres til at bruge hjemmesko i klasserne, da udendørs fodtøj ikke må benyttes her.
    7. Al færdsel indendørs foregår under mottoet: ”gå ….. ikke løbe, snakke ….. ikke råbe”.
    8. I frikvarterer og fritimer må skolen ikke forlades uden tilladelse fra en lærer.
    9. Alle deltager i gymnastik og svømning. Fritagelse fra undervisningen kræver skriftlig meddelelse fra hjemmet, og du skal være til stede i timerne.
    10. Rygning er forbudt i skolen.
    11. Slik og tyggegummi må ikke medbringes i skolen.
    12. Alle former for boldspil skal foregå på sportspladsen eller på multibanen.
    13. Mobiltelefoner, Ipad/tablet må medbringes, men skal være slukkede i skoletiden og anbragt i skoletasken. De må bruges i busserne. Fra 5.—9 kl. gælder dog, at de må benyttes i frikvartererne og fritimerne.

Brændstrup Kristne Friskole – Ramsherred 13, Brændstrup – 6630 Rødding – Tlf: 74 82 25 51 – Fax: 74 82 25 56 – Email: bkf@c.dk